Palvelut – Käyttövesiremontit, Lämpöverkkoremontit, Ilmanvaihtoremontit, Sähköasennukset, LVI-työt Mäntsälä | Hyvinkää | Helsinki | Porvoo

Käyttövesiremontit

Salviksen toteuttama käyttövesiremontti tekee omakotitalojen käyttövesijärjestelmästä uuden. Remontti suoritetaan niin, ettei tarpeettomia vesikatkoja. Kun käyttövesiremontti tehdään huolella ja laadukkailla materiaaleilla, näkyvät tulokset välittömästi mm. juomaveden laadussa ja koko kiinteistön tulevaisuus on turvattu. Enää ei tarvitse pelätä vesivahinkoja!

Lämpöverkkoremontit

Turhauttaako suuret lämmityskulut ja vuotava lämmitysjärjestelmä? Salviksen lämpöverkkoremontti sisältää kokonaisvaltaisen lämmitysjärjestelmän tarkastuksen ja sen puutteiden korjaamisen. Yhdessä kartoitettujen puutteiden pohjalta laaditaan suunnitelma ja vaihdetaan esimerkiksi kiinteistön putkistoa ja pattereita uusiin. Joskus turhia kuluja aiheuttava lämmitysmuoto on syytä vaihtaa kokonaan uuteen.

Ilmanvaihtoremontit

Ilmanvaihtoremontit kuuluvat luonnollisesti Salviksen tarjoamiin kokonaisvaltaisiin talotekniikkapalveluihin. Ovathan raikas sisäilma ja toimiva ilmanvaihtokoneisto laadukkaan asumisen perusedellytyksiä. Vuosien varrella on moni heikompikin sisäilma kokenut Salviksen toteuttaman raikastuksen. Ilmanvaihtoremontti aloitetaan aina suunnittelulla ja tarkalla kustannusarviolla!

 Sähköasennukset

Salviksen historiassa keskeisimpiä työkohteita ovat aina olleet erilaisten liikerakennusten sekä omakotitalo- ja saneerauskohteiden LVI- ja sähkötyöt. Osaaminen LVI- ja sähkötekniikan alalla on mahdollistanut erikoistumisen nykyaikaisiin käyttövesi-, lämmitys- ja ilmanvaihtoremontteihin. Koska Salviksen osaaminen on kokonaisvaltaista sekä LVI- että sähkötöiden osalta, pystyy yritys tarjoamaan monipuolisetkin kokonaisurakat suunnittelusta toteutukseen – ilman alihankintaa ja välikäsiä!

Kysy heti tarjous!

Kommentointi on suljettu.